HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Vanvittigt action til DM Motocross i Sønderborg
Der var ”nye” navne der blandede sig i toppen og der var medaljekandidater, der for en hver pris ville have absolut flest muligt point ud af dagen, så der blev kørt lige til kanten og en gang imellem lidt over. Alligevel forblev de røde frontnummerplader hos de samme kørere som før tredje DM afdeling, men med øget spænding om mesterskabet.

I MX1 klassen tegner der sig et billede af, at mesterskabet skal stå imellem Kasper Lynggaard og Nikolaj Larsen, og det var således dem der delte max pointene imellem sig, med en heat sejr til dem hver. Kasper Lynggaard tog sig af heat sejren i første heat, med Nikolaj Larsen som nr. 2. I andet heat var de to duellanter der tog front og efter en intensiv kamp, var det Nikolaj der vandt foran Kasper. Dermed vandt Nikolaj Larsen samlet på dagen pga. bedste placering i sidste heat, men Lynggaard beholder føringen i mesterskabet og den røde frontplade med uændret føring på 6 point.

Nicolai M. Hansen blev nr. 3 på dagen efter placeringer som nr. 3 i begge heat, og han hænger stadigt på i mesterskabskampen. Hjemmebanefavoritten Kasper Jensen blev samlet nr. 4 på dagen, efter en imponerende indsats, hvor midlertidigt kæmpede om podiepladser.

MX2 klassen

I MX2 klassen gik den samlede sejr lidt overraskende til Benjamin Strate, som specielt i første heat udnyttede, fejlene fra favoritterne, og var hurtig til at trække et hul til konkurrenterne.

Hjemmebanefavoritten i MX2 var Thomas Kjer Olsen, som sluttede på den samlede 2. plads, efter et rigtigt skidt første heat, hvor han blev nr. 14, og et vanvittigt andet heat, som Thomas vandt på helt suveræn vis. Thomas beholder ligeledes den røde frontnummerplade, som bevis å at han fører mesterskabet i klassen.

Sidste mand på MX2 podiet, var Rasmus Krogh Jørgensen, der ligesom Thomas havde et skidt første heat, men et fantastisk andet heat, hvor han dog måtte ”nøjes” med 2. pladsen efter Kjer Olsen.

Dagens WileyX fighterpris gik til Kim O. Sørensen, som leverede et fantastisk comeback, hvor han var med i top-5 kampen, efter længere tids skadespause, og forberedelse med kun 14 dage på motorcyklen op til dagens DM afdeling.
18 Jun 2013 by DMU
0 comments

DM MX

PARTNERE

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

85cc & 125cc som support ved 24MX DM-A

I sidste uge blev det offentliggjort, hvilke baner der skal afvikles 24MX DM-A på i 2015, og nu er det også fastlagt, hvilke klasser der skal deltage som support klasser til serien der afvikles i MX1 og MX2. I 2015 bliver det skiftevis A85cc og B125cc der skal køre med som support klasser til 24MX DM-A serien, og der bliver dermed en god synergi effekt fra support klassernes talenter, til de kørere der i fremtiden bliver en del af enten MX1 eller MX2 klasserne i 24MX DM-A.

Læs mere

Våd Motocross-finale

Søndagens finale afdeling i 24MX DM Motocross serien, blev en overordentlig våd en af slagen, men i sidste ende blev medaljerne delt ud i Slagelse, og guldet i både MX1 og MX2 klassen kom på sønderjyske hænder. Stefan Kjer Olsen blev danmarksmester i MX1 klassen, mens det var Kasper Jensen der blev danmarksmester i MX2 klassen. Dommer Parmo Nielsen måtte midt på dagen træffe den tunge beslutning, at aflyse de resterende heats pga. regn, og der blev derfor kun kørt et heat i henholdsvis MX1 og MX2 klasserne.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

DM Motocross finale i Slagelse

08 Sep 2014

Succesfuldt jubilæumsløb på Mors

31 Aug 2014

100 års jubilæumsløb på Mors + Tidsplan

25 Aug 2014

Tidsplan til Jubilæumsløb på Mors

19 Aug 2014

Motocross-posen rystet i Randers

19 Aug 2014

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2015 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

19/4

Næstved

DM-A + B125

Ny side 1

24/5

Holstebro

DM-A + A85

Ny side 1

14/6

Randers

DM-A + A85

Ny side 1

16/8

Svendborg

DM-A + A85

Ny side 1

13/9

Sønderborg

DM-A + B125

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in