HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Vanvittigt action til DM Motocross i Sønderborg
Der var ”nye” navne der blandede sig i toppen og der var medaljekandidater, der for en hver pris ville have absolut flest muligt point ud af dagen, så der blev kørt lige til kanten og en gang imellem lidt over. Alligevel forblev de røde frontnummerplader hos de samme kørere som før tredje DM afdeling, men med øget spænding om mesterskabet.

I MX1 klassen tegner der sig et billede af, at mesterskabet skal stå imellem Kasper Lynggaard og Nikolaj Larsen, og det var således dem der delte max pointene imellem sig, med en heat sejr til dem hver. Kasper Lynggaard tog sig af heat sejren i første heat, med Nikolaj Larsen som nr. 2. I andet heat var de to duellanter der tog front og efter en intensiv kamp, var det Nikolaj der vandt foran Kasper. Dermed vandt Nikolaj Larsen samlet på dagen pga. bedste placering i sidste heat, men Lynggaard beholder føringen i mesterskabet og den røde frontplade med uændret føring på 6 point.

Nicolai M. Hansen blev nr. 3 på dagen efter placeringer som nr. 3 i begge heat, og han hænger stadigt på i mesterskabskampen. Hjemmebanefavoritten Kasper Jensen blev samlet nr. 4 på dagen, efter en imponerende indsats, hvor midlertidigt kæmpede om podiepladser.

MX2 klassen

I MX2 klassen gik den samlede sejr lidt overraskende til Benjamin Strate, som specielt i første heat udnyttede, fejlene fra favoritterne, og var hurtig til at trække et hul til konkurrenterne.

Hjemmebanefavoritten i MX2 var Thomas Kjer Olsen, som sluttede på den samlede 2. plads, efter et rigtigt skidt første heat, hvor han blev nr. 14, og et vanvittigt andet heat, som Thomas vandt på helt suveræn vis. Thomas beholder ligeledes den røde frontnummerplade, som bevis å at han fører mesterskabet i klassen.

Sidste mand på MX2 podiet, var Rasmus Krogh Jørgensen, der ligesom Thomas havde et skidt første heat, men et fantastisk andet heat, hvor han dog måtte ”nøjes” med 2. pladsen efter Kjer Olsen.

Dagens WileyX fighterpris gik til Kim O. Sørensen, som leverede et fantastisk comeback, hvor han var med i top-5 kampen, efter længere tids skadespause, og forberedelse med kun 14 dage på motorcyklen op til dagens DM afdeling.
18 Jun 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Guldkampen spidser til

Anden afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt på Nisseringen ved Næstved i dag, og for kørerne blev det en hård dag på kontoret, som startede ud i et blændende solskin, men endte i ren pladder. I MX1 klassen tog lokale Nikolaj Larsen en ordentlig skalp i point jagten på den førende Stefan Kjer Olsen. I MX2 klassen har Kasper Jensen overtaget føringen, mens lokale Benjamin Strate holdte sig inde i guldkampen.

Læs mere

Internationalt pres i DM Motocross serien

Første afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt langfredag på Troldkjærbanen i Holstebro, og der er lige fra starten af sæsonen blevet lagt ud med et utroligt højt niveau i kampen om det åbne danske Motocross mesterskab. Kawasaki på toppen i MX1. I MX1 klassen indtog Kawasaki duoen Stefan Kjer Olsen og Kim O. Sørensen, i nævnte rækkefølge, de to forreste placeringer i begge heat. Dermed ´kunne Olsen og Sørensen også bestige de to øverste pladser på podiet...

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

Spænding før DM Motocross start

14 Apr 2014

TV dækning af 24MX DM-A serien

22 Mar 2014

Ny hovedsponsor til DM Motocross

18 Mar 2014

DM-A datoer og baner for 2014

04 Mar 2014

Lynggaard og Jørgensen kåret som mestre

09 Sep 2013

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2014 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in