HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Vanvittigt action til DM Motocross i Sønderborg
Der var ”nye” navne der blandede sig i toppen og der var medaljekandidater, der for en hver pris ville have absolut flest muligt point ud af dagen, så der blev kørt lige til kanten og en gang imellem lidt over. Alligevel forblev de røde frontnummerplader hos de samme kørere som før tredje DM afdeling, men med øget spænding om mesterskabet.

I MX1 klassen tegner der sig et billede af, at mesterskabet skal stå imellem Kasper Lynggaard og Nikolaj Larsen, og det var således dem der delte max pointene imellem sig, med en heat sejr til dem hver. Kasper Lynggaard tog sig af heat sejren i første heat, med Nikolaj Larsen som nr. 2. I andet heat var de to duellanter der tog front og efter en intensiv kamp, var det Nikolaj der vandt foran Kasper. Dermed vandt Nikolaj Larsen samlet på dagen pga. bedste placering i sidste heat, men Lynggaard beholder føringen i mesterskabet og den røde frontplade med uændret føring på 6 point.

Nicolai M. Hansen blev nr. 3 på dagen efter placeringer som nr. 3 i begge heat, og han hænger stadigt på i mesterskabskampen. Hjemmebanefavoritten Kasper Jensen blev samlet nr. 4 på dagen, efter en imponerende indsats, hvor midlertidigt kæmpede om podiepladser.

MX2 klassen

I MX2 klassen gik den samlede sejr lidt overraskende til Benjamin Strate, som specielt i første heat udnyttede, fejlene fra favoritterne, og var hurtig til at trække et hul til konkurrenterne.

Hjemmebanefavoritten i MX2 var Thomas Kjer Olsen, som sluttede på den samlede 2. plads, efter et rigtigt skidt første heat, hvor han blev nr. 14, og et vanvittigt andet heat, som Thomas vandt på helt suveræn vis. Thomas beholder ligeledes den røde frontnummerplade, som bevis å at han fører mesterskabet i klassen.

Sidste mand på MX2 podiet, var Rasmus Krogh Jørgensen, der ligesom Thomas havde et skidt første heat, men et fantastisk andet heat, hvor han dog måtte ”nøjes” med 2. pladsen efter Kjer Olsen.

Dagens WileyX fighterpris gik til Kim O. Sørensen, som leverede et fantastisk comeback, hvor han var med i top-5 kampen, efter længere tids skadespause, og forberedelse med kun 14 dage på motorcyklen op til dagens DM afdeling.
18 Jun 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Motocross-posen rystet i Randers

De førende i det danske motocross mesterskab blev angrebet fra alle sider, ved årets tredje afdeling af 24MX DM-A serien, der blev kørt i Randers søndag. Lokale Kasper Munk vandt et heat i MX2 klassen, og tog dermed et godt spring op i stillingen, mens det i MX1 klassen var Nikolaj Larsen der tog en ordentlig skalp med sejre i begge dagens heat.

Læs mere

Motocross eliten på vej mod Kronjylland

Den 15. juni er Honda Park i Randers sidste stop før sommerpausen i 24MX DM Motocross serien, og det er her kørerne har muligheden for, at sætte et afgørende angreb ind, eller for andres vedkommende, at sikre sig den forsatte kontakt til toppen. For hjemmepublikummet er det også muligheden for, at se Glen Meier - der har modtaget sportsgallaprisen i Randers - tage kampen op mod landets absolut bedste kørere. - Som klub glæder vi os utroligt meget til, at se Glen kæmpe mod de bedste i landet her på hans hjemmebane.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

Guldkampen spidser til

19 May 2014

Internationalt pres i DM Motocross serien

01 May 2014

Spænding før DM Motocross start

14 Apr 2014

TV dækning af 24MX DM-A serien

22 Mar 2014

Ny hovedsponsor til DM Motocross

18 Mar 2014

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2014 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in