HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Vanvittigt action til DM Motocross i Sønderborg
Der var ”nye” navne der blandede sig i toppen og der var medaljekandidater, der for en hver pris ville have absolut flest muligt point ud af dagen, så der blev kørt lige til kanten og en gang imellem lidt over. Alligevel forblev de røde frontnummerplader hos de samme kørere som før tredje DM afdeling, men med øget spænding om mesterskabet.

I MX1 klassen tegner der sig et billede af, at mesterskabet skal stå imellem Kasper Lynggaard og Nikolaj Larsen, og det var således dem der delte max pointene imellem sig, med en heat sejr til dem hver. Kasper Lynggaard tog sig af heat sejren i første heat, med Nikolaj Larsen som nr. 2. I andet heat var de to duellanter der tog front og efter en intensiv kamp, var det Nikolaj der vandt foran Kasper. Dermed vandt Nikolaj Larsen samlet på dagen pga. bedste placering i sidste heat, men Lynggaard beholder føringen i mesterskabet og den røde frontplade med uændret føring på 6 point.

Nicolai M. Hansen blev nr. 3 på dagen efter placeringer som nr. 3 i begge heat, og han hænger stadigt på i mesterskabskampen. Hjemmebanefavoritten Kasper Jensen blev samlet nr. 4 på dagen, efter en imponerende indsats, hvor midlertidigt kæmpede om podiepladser.

MX2 klassen

I MX2 klassen gik den samlede sejr lidt overraskende til Benjamin Strate, som specielt i første heat udnyttede, fejlene fra favoritterne, og var hurtig til at trække et hul til konkurrenterne.

Hjemmebanefavoritten i MX2 var Thomas Kjer Olsen, som sluttede på den samlede 2. plads, efter et rigtigt skidt første heat, hvor han blev nr. 14, og et vanvittigt andet heat, som Thomas vandt på helt suveræn vis. Thomas beholder ligeledes den røde frontnummerplade, som bevis å at han fører mesterskabet i klassen.

Sidste mand på MX2 podiet, var Rasmus Krogh Jørgensen, der ligesom Thomas havde et skidt første heat, men et fantastisk andet heat, hvor han dog måtte ”nøjes” med 2. pladsen efter Kjer Olsen.

Dagens WileyX fighterpris gik til Kim O. Sørensen, som leverede et fantastisk comeback, hvor han var med i top-5 kampen, efter længere tids skadespause, og forberedelse med kun 14 dage på motorcyklen op til dagens DM afdeling.
18 Jun 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

TV dækning af 24MX DM-A serien

Danske motocross-fans kan glæde sig til, at kunne følge den bedste danske motocross-serie på TV i 2014, hvor Kanal Sport sender et sammendrag fra samtlige afdelinger af 24MX DM-A serien. I den kommende sæson vil kørere og teams i 24MX DM-A serien få hjemmebane på TV-kanalen Kanal Sport, som sender et 30 minutters sammendrag fra hver af de fem afdelinger i 2014. Kanal Sport er med fra første gang, start-bommen falder den 18. april i Holstebro, og helt til danmarksmestrene skal findes til september i Slagelse.

Læs mere

Ny hovedsponsor til DM Motocross

Danmarks Motor Union (DMU) og 24MX har indgået et partnerskab, hvor 24MX bliver hovedsponsor for den bedste danske Motocross serie. Med aftalen skifter serien navn til ”24MX DM-A” allerede fra sæsonstart 2014. - Vi er utroligt glade for, at kunne præsentere 24MX som ny hovedsponsor for Danmarks bedste motocross serie. Det er en utrolig engageret og professionel partner vi har fået om bord, og 24MX har tilmed et stort kendskab til sporten, så det er virkeligt et perfekt match, siger formand for Danmarks Motor Union Jørgen Bitsch.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

DM-A datoer og baner for 2014

04 Mar 2014

Lynggaard og Jørgensen kåret som mestre

09 Sep 2013

Gyser finale på Nisseringen

02 Sep 2013

Intet afgjort i Slagelse

19 Aug 2013

DM Motocross kampen spidser til

12 Aug 2013

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2013 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in