HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Brusgårdbanen omdøbes til Honda Park DK
Randers Motor Sport (RMS) er værter for årets anden DM-A afdeling i 2013, og det bliver med et nyt navn på den meget publikumsvenlige bane.

RMS har nemlig indgået en aftale med danske Honda Importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, og det indebærer, at Brusgårdbanen ændrer Navn til Honda Park DK.

Der er tale om en 4 årig-aftale, hvor banen indgår aktivt i den danske Honda importørs markedsføring, i form af specielle Honda arrangementer og til produkttræning samt præsentation - især indenfor ATV segmentet hvor Honda produktprogrammet i de senere år har været særdeles succesrigt i Danmark.

Randers Motor Sport har stået for nogle af de mest markante motocross arrangementer på dansk grund, blandt andet med afholdelse af VM MX 3, hvor klubben i 2007 modtog det internationale forbunds (FIM) pris for årets bedste arrangement og banen er et af de mest moderne og mest opdaterede anlæg i landet.

Søndag den 26. maj skrives første kapitel i historien om Honda Park DK, da DM-A bliver det første officielle publikums løb efter navneændringen.

PRM: Randers Motor Sport
03 Apr 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

DM Motocross finale i Slagelse

Nu er det tid til at få afgjort, hvem der er Danmarks bedste motocross kører anno 2014, og det er Slagelse Motocross Arena, der får æren af at danne rammen om finaleløbet på søndag den 14. september. Et finale løb, hvor der stadigvæk er kamp om medaljefordelingen, og et finale løb der er krydret med rigtigt mange kampe i kampen. Præcis som det har været tilfældet igennem hele 24MX DM Motocross serien, der når sit klimaks med årets femte og sidste afdeling i Slagelse.

Læs mere

Succesfuldt jubilæumsløb på Mors

Efter vejrguderne havde truet med, at skylle det hele væk lørdag, så kunne borgmester Hans E. Berthelsen og DMU formand Jørgen Bitsch byde publikum velkommen i et blændende solskin om søndagen. Et velkommen til en fantastisk motocross dag, hvor der blev kæmpet om DM og EM point på henholdsvis to, tre og fire hjul. I 24MX DM-A serien var MX1 kørerne stærkt opsatte på, at give publikum en på opleveren, og i dagens første MX1 heat var tog Nikolaj Larsen hurtigt føringen, med Kim O. Sørensen efter sig, mens den nuværende DM etter Stefan Kjer Olsen lå længere nede i feltet efter et start styrt.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

100 års jubilæumsløb på Mors + Tidsplan

25 Aug 2014

Tidsplan til Jubilæumsløb på Mors

19 Aug 2014

Motocross-posen rystet i Randers

19 Aug 2014

Motocross eliten på vej mod Kronjylland

09 Jun 2014

Guldkampen spidser til

19 May 2014

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2014 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in