HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Brusgårdbanen omdøbes til Honda Park DK
Randers Motor Sport (RMS) er værter for årets anden DM-A afdeling i 2013, og det bliver med et nyt navn på den meget publikumsvenlige bane.

RMS har nemlig indgået en aftale med danske Honda Importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, og det indebærer, at Brusgårdbanen ændrer Navn til Honda Park DK.

Der er tale om en 4 årig-aftale, hvor banen indgår aktivt i den danske Honda importørs markedsføring, i form af specielle Honda arrangementer og til produkttræning samt præsentation - især indenfor ATV segmentet hvor Honda produktprogrammet i de senere år har været særdeles succesrigt i Danmark.

Randers Motor Sport har stået for nogle af de mest markante motocross arrangementer på dansk grund, blandt andet med afholdelse af VM MX 3, hvor klubben i 2007 modtog det internationale forbunds (FIM) pris for årets bedste arrangement og banen er et af de mest moderne og mest opdaterede anlæg i landet.

Søndag den 26. maj skrives første kapitel i historien om Honda Park DK, da DM-A bliver det første officielle publikums løb efter navneændringen.

PRM: Randers Motor Sport
03 Apr 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

100 års jubilæumsløb på Mors + Tidsplan

I den kommende weekend afvikler Morsø Motocross Klub Nordjyllands største Motocross løb i nyere tid. Det sker i fejringen af Danmarks Motor Unions 100 års jubilæum, og med et løb der tæller ikke mindre end 10 forskellige motocross klasser, fordelt på både EM og DM for både 2 – 3 og 4 hjulede maskiner. Set med danske øjne er det næstsidste afdeling af 24MX DM-A serien der trækker størst opmærksomhed.

Læs mere

Tidsplan til Jubilæumsløb på Mors

DMUs jubilæumsløb på Mors er snart over os, og da der skal ske uendeligt meget i løbet af weekenden, så følger lige tidsplanen. Uanset hvem du er, bør du derfor kigge forbi, og opleve alt det bedste der kan krybe og gå på en motocross-bane. EM og DM i et væld af klasser. Så burde der vidst ikke være på meget at rafle om.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

Motocross-posen rystet i Randers

19 Aug 2014

Motocross eliten på vej mod Kronjylland

09 Jun 2014

Guldkampen spidser til

19 May 2014

Internationalt pres i DM Motocross serien

01 May 2014

Spænding før DM Motocross start

14 Apr 2014

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2014 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in