HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Brusgårdbanen omdøbes til Honda Park DK
Randers Motor Sport (RMS) er værter for årets anden DM-A afdeling i 2013, og det bliver med et nyt navn på den meget publikumsvenlige bane.

RMS har nemlig indgået en aftale med danske Honda Importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, og det indebærer, at Brusgårdbanen ændrer Navn til Honda Park DK.

Der er tale om en 4 årig-aftale, hvor banen indgår aktivt i den danske Honda importørs markedsføring, i form af specielle Honda arrangementer og til produkttræning samt præsentation - især indenfor ATV segmentet hvor Honda produktprogrammet i de senere år har været særdeles succesrigt i Danmark.

Randers Motor Sport har stået for nogle af de mest markante motocross arrangementer på dansk grund, blandt andet med afholdelse af VM MX 3, hvor klubben i 2007 modtog det internationale forbunds (FIM) pris for årets bedste arrangement og banen er et af de mest moderne og mest opdaterede anlæg i landet.

Søndag den 26. maj skrives første kapitel i historien om Honda Park DK, da DM-A bliver det første officielle publikums løb efter navneændringen.

PRM: Randers Motor Sport
03 Apr 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Guldkampen spidser til

Anden afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt på Nisseringen ved Næstved i dag, og for kørerne blev det en hård dag på kontoret, som startede ud i et blændende solskin, men endte i ren pladder. I MX1 klassen tog lokale Nikolaj Larsen en ordentlig skalp i point jagten på den førende Stefan Kjer Olsen. I MX2 klassen har Kasper Jensen overtaget føringen, mens lokale Benjamin Strate holdte sig inde i guldkampen.

Læs mere

Internationalt pres i DM Motocross serien

Første afdeling af 24MX DM-A serien blev kørt langfredag på Troldkjærbanen i Holstebro, og der er lige fra starten af sæsonen blevet lagt ud med et utroligt højt niveau i kampen om det åbne danske Motocross mesterskab. Kawasaki på toppen i MX1. I MX1 klassen indtog Kawasaki duoen Stefan Kjer Olsen og Kim O. Sørensen, i nævnte rækkefølge, de to forreste placeringer i begge heat. Dermed ´kunne Olsen og Sørensen også bestige de to øverste pladser på podiet...

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

Spænding før DM Motocross start

14 Apr 2014

TV dækning af 24MX DM-A serien

22 Mar 2014

Ny hovedsponsor til DM Motocross

18 Mar 2014

DM-A datoer og baner for 2014

04 Mar 2014

Lynggaard og Jørgensen kåret som mestre

09 Sep 2013

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2014 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in