HJEM  |   NYHEDER   |   MEDIA   |   INFO   |   PROGRAM   |   PRESSE/KONTAKT   |   SPONSOR   |   FOREIGN RIDERS   |   KØB/SALG

 

 

Brusgårdbanen omdøbes til Honda Park DK
Randers Motor Sport (RMS) er værter for årets anden DM-A afdeling i 2013, og det bliver med et nyt navn på den meget publikumsvenlige bane.

RMS har nemlig indgået en aftale med danske Honda Importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, og det indebærer, at Brusgårdbanen ændrer Navn til Honda Park DK.

Der er tale om en 4 årig-aftale, hvor banen indgår aktivt i den danske Honda importørs markedsføring, i form af specielle Honda arrangementer og til produkttræning samt præsentation - især indenfor ATV segmentet hvor Honda produktprogrammet i de senere år har været særdeles succesrigt i Danmark.

Randers Motor Sport har stået for nogle af de mest markante motocross arrangementer på dansk grund, blandt andet med afholdelse af VM MX 3, hvor klubben i 2007 modtog det internationale forbunds (FIM) pris for årets bedste arrangement og banen er et af de mest moderne og mest opdaterede anlæg i landet.

Søndag den 26. maj skrives første kapitel i historien om Honda Park DK, da DM-A bliver det første officielle publikums løb efter navneændringen.

PRM: Randers Motor Sport
03 Apr 2013 by DMU
0 comments

SPONSORER

DM MX

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

TV dækning af 24MX DM-A serien

Danske motocross-fans kan glæde sig til, at kunne følge den bedste danske motocross-serie på TV i 2014, hvor Kanal Sport sender et sammendrag fra samtlige afdelinger af 24MX DM-A serien. I den kommende sæson vil kørere og teams i 24MX DM-A serien få hjemmebane på TV-kanalen Kanal Sport, som sender et 30 minutters sammendrag fra hver af de fem afdelinger i 2014. Kanal Sport er med fra første gang, start-bommen falder den 18. april i Holstebro, og helt til danmarksmestrene skal findes til september i Slagelse.

Læs mere

Ny hovedsponsor til DM Motocross

Danmarks Motor Union (DMU) og 24MX har indgået et partnerskab, hvor 24MX bliver hovedsponsor for den bedste danske Motocross serie. Med aftalen skifter serien navn til ”24MX DM-A” allerede fra sæsonstart 2014. - Vi er utroligt glade for, at kunne præsentere 24MX som ny hovedsponsor for Danmarks bedste motocross serie. Det er en utrolig engageret og professionel partner vi har fået om bord, og 24MX har tilmed et stort kendskab til sporten, så det er virkeligt et perfekt match, siger formand for Danmarks Motor Union Jørgen Bitsch.

Læs mere

FLERE OVERSKRIFTER

 

 

DM-A datoer og baner for 2014

04 Mar 2014

Lynggaard og Jørgensen kåret som mestre

09 Sep 2013

Gyser finale på Nisseringen

02 Sep 2013

Intet afgjort i Slagelse

19 Aug 2013

DM Motocross kampen spidser til

12 Aug 2013

   

Nyhedsarkiv

Gå til gallerierne
 
Kalender 2013 "Like" DM-A på Facebook

Ny side 1

18/4

Holstebro

DM-A

Ny side 1

18/5

Næstved

DM-A

Ny side 1

15/6

Randers

DM-A

Ny side 1

31/8

Mors

DM-A

Ny side 1

14/9

Slagelse

DM-A

 

dmusport   |   motocrossmx1

(C) Danmarks Motor Union 2013/#591 Designs - admin log in